Strategisch opleiden en leren in organisaties

Voor de masterclass ‘Resultaatgericht opleidingsplan maken’ heeft u het boek Strategisch opleiden en leren in organisaties o.a. geschreven door Eric Mooijman, één van de adviseurs van Vitrum, nodig. Dit boek ontvangt u gratis bij uw inschrijving voor de masterclass. Via de contactpagina kunt u zich inschrijven voor deze masterclass.

Strategisch opleiden en leren in organisatiesHet boek behandelt moderne aanpakken en methoden om de opleidingsfunctie toekomst klaar in te richten met gebruik van de hedendaagse (web)technologie. Er is aandacht voor financieel management van de opleidingsfunctie, voor de benodigde competenties van opleidingsprofessionals en voor IT-systemen die de opleidingsafdeling kunnen ondersteunen. Het boek is enerzijds gebaseerd op de nieuwste academische inzichten maar ook op de advieservaring van Eric Mooijman bij het inrichten van opleidingsafdelingen en corporate academies bij grote organisaties.

Strategisch opleiden en leren in organisatie bestellen

Laat hieronder uw gegevens achter als u het boek wilt bestellen.

Naam:*

Bedrijfsnaam:

Straatnaam + huisnummer:*

Postcode:*

Woonplaats:*

E-mail:*

E-mail:*

Opmerkingen

eric-mooijman-200-2014

Adviseurs met ervaring

De adviseurs die bij Vitrum werken hebben zelf als manager resultaten moeten boeken of hebben de HR afdeling van grote internationale bedrijven geleid. Ze zijn in staat om met iedere afdeling en functie samen te werken. Lees meer over de adviseurs.