Evenement ‘Succesvol digitaal management development met PeopleCare leerplatform’

Dagelijks zijn managers bezig met plannen, organiseren, monitoren, structureren en leidinggeven. Ze spelen een belangrijke rol in de organisatie en moeten over meerdere vaardigheden beschikken om succesvol te kunnen managen.

Het digitale MD-leerplatform van PeopleCare stelt managers in staat digitaal managementvaardigheden te trainen. Op 28 maart 2018 geven we twee keer een demonstratie van het leerplatform. Hieronder kunt u meer lezen over het platform en het evenement. Onderaan de pagina kunt u zich aanmelden voor het evenement.

Komt 28 maart niet uit? Wij geven ook demonstraties op locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

PeopleCare leerplatform

PeopleCare biedt managers met het digitale MD-leerplatform de mogelijkheid om trainingen te volgen in hun eigen, persoonlijke digitale omgeving. Managers kunnen daarmee zelf bepalen waar en wanneer ze trainingen willen volgen. Het leerplatform biedt standaard 36 verschillende modules aan, verdeeld over 9 thema’s. Deze modules worden aangevuld met:

 • assessments
 • e-learnings
 • action learning opdrachten én
 • e-coaching!

In principe kunnen managers direct aan de slag met het leerplatform, maar het platform is ook aan te passen. Verder krijgen alle deelnemende managers een gecertificeerde coach toegewezen. Zo zijn managers er van verzekerd dat ze het maximale uit de trainingen halen.

Momenteel werken internationaal al ruim 10.000 managers naar grote tevredenheid met het platform. Sinds 2017 heeft Vitrum de rechten verworven voor de distributie van dit moderne MD-leerplatform in Nederland. Lees meer over het digitale MD leerplatform.

Demonstratie leerplatform tijdens ons evenement

In samenwerking met het bedrijf PeopleCare organiseren wij het evenement ‘Succesvol management development met PeopleCare leerplatform’. Tijdens dit evenement krijgt u een demonstratie van het digitale MD-leerplatform en kunt u het platform zélf uitproberen.

Wanneer
28 maart 2018. We geven die dag twee keer een demonstratie. ’s Ochtends tussen 10:00 en 12:00 uur en ’s middags tussen 15:00 en 17:00 uur. U kunt zich via onderstaand aanmeldformulier aanmelden voor het ochtendprogramma of het middagprogramma.

Waar
Het evenement vindt plaats in het Van der Valk Hotel in Houten.

Adres
Hoofdveste 25
3992 DH, Houten

Kosten
Het evenement is gratis!

Aanmelden

  Bedrijfsnaam:*

  Voornaam:*

  Achternaam:*

  E-mail:*

  Functie:*

  Telefoonnummer:

  Welke sessie wilt u 28 maart bijwonen?*
  OchtendMiddag

  Eventuele vragen / opmerkingen