Korting op het boek ‘Strategisch opleiden en leren in organisaties’

Uit verschillende onderzoeken en benchmarks blijkt dat opleiden, ontwikkeling en talentmanagement in de top drie staat van strategische aandachtspunten voor de P&O-directie. Daarnaast staan investeringen in opleiding en ontwikkeling ook in de top drie van de P&O budgets. Dit kan bij u verschillende vragen oproepen, zoals:

  • Hoe effectief zijn de investeringen in opleidingen en ontwikkeling en hoe kan ik die effectiviteit op korte termijn verhogen?
  • Op welke wijze richt ik mijn opleidingsfunctie in, om een hoge tevredenheid bij medewerkers en managers te realiseren over de ondersteuning op het gebied van opleiding en ontwikkeling tegen zo laag mogelijke kosten?
  • Hoe kan ik moderne (web)technologie, zoals e-learning, blended learning en workflow learning gebruiken om de opleiding en ontwikkeling binnen mijn organisatie effectiever in te zetten?
  • Op welke wijze kan ik leermanagementsystemen inzetten om betere management informatie te verkrijgen over opleiden en ontwikkeling in mijn organisatie en de medewerkers en managers te ondersteunen bij het selecteren en inschrijven voor opleidingen?

Wanneer u worstelt met deze vragen, bent u mogelijk geïnteresseerd in het boekStrategisch opleiden en leren in organisaties. Eric Mooijman, adviseur bij Vitrum, heeft hier aan meegeschreven.

Inhoud van het boek

Strategisch opleiden en leren in organisatiesDit boek behandelt moderne aanpakken en methodes om de opleidingsfunctie toekomst klaar in te richten met gebruik van de hedendaagse (web)technologie. Er is aandacht voor financieel management van de opleidingsfunctie, voor de benodigde competenties van opleidingsprofessionals en voor IT-systemen die de opleidingsafdeling kunnen ondersteunen. Het boek is enerzijds gebaseerd op de nieuwste academische inzichten, maar ook op de advieservaring van Eric Mooijman bij het inrichten van opleidingsafdelingen en corporate academies bij grote organisaties.

Een mijlpaal bereikt

Het boek heeft onlangs een mijlpaal bereikt met de verkoop van het 25.000steexemplaar. Daarom wil Vitrum dit boek, ter waarde van €49,95, met 20% kortingaanbieden. Zo delen wij kennis en kunt u gebruik maken van onze ervaringen bij het inrichten van uw opleidingsfunctie.

Bent u geïnteresseerd om dit boek te ontvangen en te gebruiken in uw werkpraktijk? Dan komt Eric Mooijman u het boek persoonlijk overhandigen en toelichten. Neem contact met ons op, vul in dat u interesse heeft in het boek en dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak! Eric Mooijman ziet er naar uit om een exemplaar van het boek aan u te overhandigen.

Enkele recensies

“Helder van structuur en zeer goed bruikbaar in de dagelijkse (werk)praktijk. Wat mij betreft echt een aanrader!”

“De auteurs hebben met deze ingrijpende vernieuwing van hun eerste boek een aantrekkelijk, nieuw werk vormgegeven, dat een rijke bron is voor zowel de opleidingskundige die zich gedegen wil oriënteren op het vakgebied, als de ervaren professional die naar verbreding en verdieping zoekt. De actuele thema’s van het werkgebied komen uitvoerig aan de orde en zijn ingebed in de waardevolle verworvenheden uit de jonge geschiedenis van de opleidingskunde. Strategisch opleiden en leren in organisaties hoort daarom niet alleen thuis in de basis bibliotheek van de reflecterende opleider, maar ook in die van elke HRD-adviseur.” – Prof. dr. J.W.M. Kessels

Bekijk hier een PDF van de inhoudsopgave