Drs. Nico H. van Dijk

nico-van-dijk-2014Nico van Dijk (1960) is al vele jaren actief in het organisatie advieswerk met als focus personeel en organisatie. Voordat hij in 2000 Vitrum oprichtte, was hij 6 jaar actief als Vice president P&O van Baan Development, een internationaal opererende onderneming. Hij was als zodanig verantwoordelijk voor het initiëren, uitvoeren en evalueren van de P&O-strategie van dit bedrijf. De focus hierbij lag op het vertalen van business doelen in P&O-doelen en -acties. De vestigingen waarvoor hij P&O verantwoordelijkheid droeg strekten zich uit van het Verre Oosten en Europa tot Noord- en Zuid-Amerika.

Vóór Baan hield hij zich bezig met het initiëren, begeleiden en evalueren van bestuurlijke veranderingen binnen diverse overheidsorganisaties. Nico heeft ondermeer geadviseerd bij: Achmea, IBM, Ministerie van Justitie en Binnenlandse Zaken, Imtech en Heineken.

Interim HR

Vitrum ondersteunt niet alleen bij het uitzetten van een toekomstgerichte P&O-strategie en bij het realiseren van uw P&O-doelen, maar óók bij het opleiden van P&O professionals. Verder...