Aanpak

Werken met Vitrum betekent dat u te maken krijgt met adviseurs die vele jaren ervaring hebben in P&O en organisatieontwikkeling. Zij hebben zelf P&O-afdelingen van grote internationale bedrijven geleid of als manager zelf resultaten moeten boeken. Onze adviseurs zijn in staat samen te werken met directie en management, maar ook met vertegenwoordigers van de “werkvloer”.

De adviseurs van Vitrum houden niet van fratsen en kletspraatjes, maar van persoonlijke en professionele inzet voor de klant, werken met korte lijnen, flexibiliteit en slagkracht. Het resultaat? P&O dienstverlening van topkwaliteit voor een verrassend betaalbare prijs. Ook op dit laatste punt denken wij mee met de klant.

Kennis en ervaring met ICT én P&O

Belangrijk binnen onze aanpak is onze kennis en ervaring met ICT binnen het P&O-werkveld. Welke ICT is nodig voor een P&O shared services center, op welke wijze kan ik mijn salarisadministratie automatiseren of kan ik onze personeelsdossiers digitaliseren? Onze adviseurs kunnen deze vragen voor u beantwoorden zonder enige afhankelijkheid van leveranciers of softwareontwikkelaars.

De combinatie van P&O-strategieontwikkeling en onze onafhankelijke P&O/ICT-expertise maakt ons uniek. Onze visie, aanpak en klantcases worden regelmatig gepubliceerd in onafhankelijke vaktijdschriften en zijn daarom toetsbaar, herhaalbaar en overdraagbaar.

Interim HR

Vitrum ondersteunt niet alleen bij het uitzetten van een toekomstgerichte P&O-strategie en bij het realiseren van uw P&O-doelen, maar óók bij het opleiden van P&O professionals. Verder...