Drs. Eric A.M. Mooijman MBA

eric-mooijman-2014Eric A.M. Mooijman is al vele jaren actief als organisatie-adviseur op het gebied van organisatieverandering, inrichting van HR-afdelingen, HR ICT vraagstukken en opleiden in organisaties.  Hij was manager van een landelijk opererend opleidingsinstituut en ruim tien jaar consultant en partner bij KPMG Consulting. Hij gaf daar mede leiding aan de adviespraktijk Organisatieverandering en P&O dienstverlening en was daarnaast als adviseur of interim manager persoonlijk betrokken bij omvangrijke en complexe veranderprocessen.

Hij adviseerde onder meer: TNT, Sara Lee/DE, Heineken, Atos, Landal GreenParks, Bosch, UMC Utrecht, Ziekenhuizen IJsselland en Rivierenland, Careyn, Ziggo, Univé, Achmea, Kadaster, Eneco en Essent. Van zijn hand zijn diverse publicaties verschenen op het terrein van organisatieontwikkeling, opleiden in organisaties en shared service centers.  Eric is Lean Six Sigma Black Belt gecertificeerd.

Interim HR

Vitrum ondersteunt niet alleen bij het uitzetten van een toekomstgerichte P&O-strategie en bij het realiseren van uw P&O-doelen, maar óók bij het opleiden van P&O professionals. Verder...