Profiel

Vitrum is een professionele dienstverlener gericht op het verbeteren van organisaties in het algemeen en P&O organisaties in het bijzonder. Onze aandacht gaat daarbij uit naar de mensen, de P&O modellen, de processen op uw afdelingen en de ICT systemen.

Door de focus op zowel resultaten als processen staat de aanpak van Vitrum garant voor duurzame resultaten die tellen; lagere kosten, hogere kwaliteit, een goede concurrentiepositie en een sterk imago.

Uniek, betrokken en betrouwbaar

Vitrum is uniek door de combinatie van drie expertisegebeiden P&O-strategieontwikkeling, P&O procesmanagement en P&O Informatiesystemen. De adviseurs van Vitrum zijn collega-vakgenoten en zijn vertrouwde gesprekspartners voor het management van gerenommeerde bedrijven en organisaties. Zij adviseren, maar voeren ook uit. Bijvoorbeeld op het gebied van shared services centers, de automatisering van personeels- en salarisadministratie, reorganisaties of opleidings- en management developmentbeleid.

De naam Vitrum

Organisaties en mensen die bereid zijn om te leren en te verbeteren laten zich niet beperken door het leven van alledag. Zij staan open voor nieuwe ideeën en inzichten om scherp te blijven. Een helder zicht naar buiten, een transparante organisatie en de bereidheid om jezelf af en toe een spiegel voor te houden geven een extra dimensie aan je werk.

De naam van ons bedrijf heeft daar alles mee te maken; Vitrum is een woord uit het Latijn dat ‘glas’ betekent. Die naam staat voor visie, voor perspectief en voor een heldere dienstverlening.

Interim HR

Vitrum ondersteunt niet alleen bij het uitzetten van een toekomstgerichte P&O-strategie en bij het realiseren van uw P&O-doelen, maar óók bij het opleiden van P&O professionals. Verder...