Workshop HR processen optimaliseren

ProcessenBent u binnen een HR of P&O afdeling verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van de P&O-processen? Dan hebt u mogelijk ervaren dat het lastig is om te vast te stellen welke P&O processen nodig zijn, hoe u deze beschrijft en beheert en vooral hoe u de processen kan optimaliseren. Als u zichzelf onderstaande vragen stelt, dan is de workshop ‘HR processen optimaliseren’ echt iets voor u: 

 • De kwaliteit van mijn P&O-processen is beneden de maat. Hoe kan ik deze processen verbeteren?
 • Mijn accountant of risk control manager maakt aanmerkingen op de betrouwbaarheid van mijn P&O- processen. Hoe vergroot ik die betrouwbaarheid?
 • Hoe ontwikkel ik ken- en stuurgetallen om mijn P&O processen te volgen en te verbeteren?
 • Hoe zorg ik ervoor dat procesmanagement en procesverbetering duurzaam wordt geïmplementeerd binnen mijn P&O organisatie?

Voor wie is de workshop?

De workshop is bestemd voor HR-functionarissen, HRM beleidsfunctionarissen en HR managers die verantwoordelijk zijn of worden voor:

 • Beheer en kwaliteitsmanagement van (HR-)werkprocessen en procesmanagement
 • Herontwerpen van werkprocessen
 • Opstellen van rapportages over de performance van HRM processen

Doelen en vaardigheden van de workshop

Als U worstelt met bovenstaande vragen, dan biedt de workshop ‘HR processen optimaliseren’ een aantal concrete oplossingen. U leert:

 • Een voor uw doel bruikbaar werkproces te ontwerpen
 • Werkprocessen te beoordelen op kwaliteit
 • Processen te herontwerpen
 • Kwaliteitsbeheer en kwaliteitsmanagement van processen in te richten
 • Procesmatig denken en handelen en procesmanagement te implementeren

MeetingHet betreft een masterclass, wat inhoudt dat u vanaf de eerste bijeenkomst stap-voor-stap en onder begeleiding van een ervaren adviseur processen uitwerkt, beoordeelt en herontwerpt.

Begeleider

De workshop ‘HR processen optimaliseren’ wordt begeleid door een adviseur die dagelijks HRM werkprocessen ontwerpt, herontwerpt en implementeert binnen profit en not for profit organisaties .

Werkwijze

De workshop bestaat uit één bijeenkomst van één dag en een aangesloten avond, waarin u naast korte theoretische inleidingen, snel aan de gang gaat met HR processen optimaliseren. U werkt daarbij samen met de andere deelnemers, wat een stimulerende werking heeft op uw leerproces. U staat nu immers niet alleen!

Workshopdata: 17 oktober, 31 oktober, 14 november

Locatie: Utrecht

Prijs: € 650,00 excl. BTW

Het programma is op aanvraag beschikbaar

HRM Advies

De diensten van Vitrum zijn gericht op alle aspecten van het P&O werkveld. De doelstelling is om P&O een belangrijke bijdrage te laten leveren aan het succes van de organisatie. Verder...

Interim HR

Vitrum ondersteunt niet alleen bij het uitzetten van een toekomstgerichte P&O-strategie en bij het realiseren van uw P&O-doelen, maar óók bij het opleiden van P&O professionals. Verder...

Adviseurs met ervaring

De adviseurs die bij Vitrum werken hebben zelf als manager resultaten moeten boeken of hebben de HR afdeling van grote internationale bedrijven geleid. Ze zijn in staat om met iedere afdeling en functie samen te werken. Lees meer over de adviseurs.

Meer informatie over deze masterclass Inschrijven