Procesgericht werken

Om procesgericht te werken moeten niet alleen de processen glashelder zijn. Zeker zo belangrijk is dat de medewerkers hun werk op een procesgerichte manier gaan uitvoeren. Een andere kijk op het werk en de stijl van leidinggeven is daarbij essentieel. Afhankelijk van de situatie wordt er tijdens het verandertraject begonnen op het niveau waar de meeste of het snelst verbeteringen gerealiseerd kunnen worden. Stap voor stap. In uw eigen tempo.

Procesgericht werken verandertraject

De proces- en verandermanagers van Vitrum hebben ervaring met deze verandertrajecten. Vanuit onze P&O expertise helpen we u met opleidingsplannen, proces-functieprofielen, procesgerichte managementdoelen en beloningsystemen. Het trainen van mensen op dit gebied is vaak een onderdeel van het verandertraject.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie over procesgericht werken. Ook kunt u onze artikelen over procesmanagement raadplegen.

Interim HR

Vitrum ondersteunt niet alleen bij het uitzetten van een toekomstgerichte P&O-strategie en bij het realiseren van uw P&O-doelen, maar óók bij het opleiden van P&O professionals. Verder...