Over Vitrum

Vitrum is een professionele dienstverlener die zich in het bijzonder richt op HR organisaties, maar daarnaast richt zij zich ook op het verbeteren van organisaties in het algemeen. De aandacht gaat hierbij naar de HRM modellen, de mensen, de ICT systemen en de processen op de afdelingen. De aanpak van Vitrum staat garant voor duurzame resultaten die tellen; lagere kosten, hogere kwaliteit, een goede concurrentiepositie en een sterk imago. Dit komt doordat de focus op zowel resultaten als processen wordt gelegd.

Adviseurs van Vitrum

eric-mooijman-200-2014Eric A.M. Mooijman is al vele jaren actief als organisatie-adviseur op het gebied van HR vraagstukken, organisatieverandering en opleidingsbeleid. Hij was manager van een landelijk opererend opleidingsinstituut en tien jaar partner en consultant bij KPMG Consulting. Eric heeft daarnaast ook meegeschreven aan het boek Strategisch opleiden en leren in organisaties.

nico-van-dijk-200-2014

Nico van Dijk heeft in 2000 Vitrum opgericht. Daarvoor was hij zes jaar actief als Vice president P&O van Baan Development, een internationaal opererende onderneming. Hij was hier verantwoordelijk voor het initiëren, uitvoeren en evalueren van de P&O-strategie van dit bedrijf. Nico is dus al vele jaren actief in het organisatie advieswerk met als focus personeel en organisatie.

Doel van Vitrum

Vitrum heeft haar HRM advies diensten gericht op alle aspecten van het HR werkveld. Het wezenlijke samenspel tussen mens en organisatie wordt bij deze diensten als uitgangspunt genomen. De doelstelling van de diensten is om HRM een belangrijke bijdrage te laten leveren aan het succes van de organisatie.

De naam Vitrum

De naam Vitrum is Latijns voor ‘glas’. Mensen en organisaties die bereid zijn om te leren en te verbeteren laten zich niet tegenhouden door het dagelijks leven. Zij staan open voor nieuwe opvattingen en ideeën om scherp te blijven. Een helder zicht naar buiten, een transparante organisatie en de bereidheid om jezelf af en toe een spiegel voor te houden geven een extra opzicht aan je werk. De naam van Vitrum heeft hier alles mee te maken, het laat zien waar ze voor staan: voor visie, voor perspectief en voor een heldere dienstverlening.

Een van de masterclasses volgen? Meer informatie